Menu

5 nejlepších webů od BlueGhost za rok 2017

V roce 2017 jsme pro naše zákazníky zpracovali několik kouzelných projektů. Podívejte se, na kterých 5 webů jsme úplně nejpyšnější.

TOP 5 BlueGhost webů 2017
TOP 5 BlueGhost webů 2017

1. Srovnání cen

www.srovnanicen.cz

Uživatelsky nejjednodušší vyhledávač a srovnávač zboží na českém internetu – to je Srovnání Cen, které hlavně v mobilním telefonu těžko hledá konkurenci. Přehledně řazené kategorie a okamžité napojení na eshopy včetně hodnocení zákazníků dělá tento projekt neocenitelným pomocníkem při nákupu jakýchkoliv produktů.

Web www.srovnanicen.cz je zatím nejviditelnějším výsledkem  naší dlouhodobé spolupráce s Heurekou. Celý náš tým se jako jeden duch podílel na kompletním návrhu a tvorbě on-line aplikace, díky které jsme naše hranice posunuli zase o kus dál. Mimo jiné se nám podařilo vylepšit i své metody agilního vývoje.

2. Krušovická Šalanda

www.restauracesalanda.cz

Najít nejbližší Šalandu a ukázat aktuální nabídku dobrého jídla i piva jako křen – nejen to umí stránky restaurací pivovaru Krušovice. Krušovická Šalanda je franšízový koncept se specifickým duchem, který náš autorský tým inspiroval k webu ve zlatavých barvách pivního moku.

Na www.restauracesalanda.cz vás kromě prezentace jednotlivých podniků čeká také přehlídka několika pivních druhů nebo představení myšlenky Krušovické Šalandy. Web odvádí královskou službu hostům i samotným restauratérům – kromě skvělé formy propagace také chytrým systémem přípravy jídelních lístků.

3. sdílejprostor.cz

www.sdilejprostor.cz

Sdílej prostor je aplikace, která v podobné míře dosud nemá obdoby. Služba zaměřená na nabízení a využívání bytových i nebytových prostor citlivě ladí realitní trh na notu  sdílené ekonomiky. Potenciálním hostům stačí vybrat, zda mají zájem například o místo pro práci na několik hodin denně nebo třeba jen k občasnému víkendovému odpočinku či volnočasovým aktivitám.

Pozadí systému zdobí plně automatizovaná fakturace, rezervační a platební systém nebo real-time interní chat na bázi klasického messengeru. Modrý duch si na projektu www.sdilejprostor.cz dokázal, že se umí postavit čelem i k věcem, které dosud nikdo jiný nedělal.

4. Instaxstore.cz

www.instaxstore.cz

Instantní fotoaparáty Instax od Fujifilmu jsou trendem, který si zaslouží trendy prezentaci. Pro tým Modrého ducha byla tahle práce možností postavit skvělý prodejní web a přitom věrně respektovat vizuální výraz značky. Klientovi jsme mimo jiné na jeho přání umožnili spravovat skladové evidence společné s jeho dalším internetovým obchodem.

Návštěvníkům eshopu www.instaxstore.cz stačí intuitivně vybrat, který typ moderního Polaroidu je nejvíc láká. Nákup v příjemném prostředí decentně laděného katalogu je pak už jen otázkou několika mála kroků.

5. Dny dopravy zdarma

www.dendopravyzdarma.cz

Již šestým rokem rozběhla Heureka předvánoční akci, která s každým dalším ročníkem sklízí větší úspěch. Letos se rozrostla z jednoho na tři dny, zákazníkům ušetřila více než 33 milionů Kč a internetovým obchodům pomohla dosáhnout tržeb přes 592 milionů Kč.

Tým Modrého ducha přetvořil původní statický web www.dendopravyzdarma.cz na atraktivní a přehlednou stránku s dynamickým zobrazováním zapojených eshopů. A jak se vám líbí náš chvátající kurýr na motorce?

Další povedené práce od BlueGhost najdete v našich referencích.

Jak se vám článek líbil?

0

Praktický

0

Inspirující

0

Zábavný

0

Nic moc

Pojďme spolu vytvořit něco skvělého!

Dlouhodobá spolupráce může začít jedním kliknutím

Domluvit schůzku