Menu

Inspirace na vánoční a novoroční přání

Hledáte, jaká vánoční nebo novoroční přání poslat vašim zákazníkům, sponzorům, obchodním partnerům nebo zaměstnancům? Inspirujte se péefky od Modrého ducha!

Hledejte inspiraci v PF od Modrého ducha
Hledejte inspiraci v PF od Modrého ducha

Hledáte, jaká vánoční nebo novoroční přání poslat svým zákazníkům, sponzorům, obchodním partnerům nebo zaměstnancům? Inspirujte se péefky od Modrého ducha! Jsou pozitivní, někdy vykouzlí úsměv, ale určitě vám ušetří čas - a to ještě před příchodem prosincových svátků zahřeje ze všeho nejvíc.

Pro zákazníka

Dlouhodobě spokojení zákazníci jsou vaší nejlepší reklamou a navíc příslibem hýbajících se obchodů do budoucna. Kromě přání nezapomeňte připomenout, že jste tu v končícím roce byli k jejich službám a že tak tomu bude i nadále.

  • K přání nádherných svátků vánočních a mnoha úspěchů v novém roce připojujeme ještě poděkování za Vaši dosavadní důvěru.
  • Letos máme mnoho přání. Jedním z nejvroucnějších je, aby se vám vydařily Vánoce i nový rok 2022.
  • Doufáme, že jsme Vaše přání plnili po celý rok na sto procent. S blížícím se koncem roku vám teď chceme popřát, aby teď vyšla i ta nejkouzelnější - přání vánoční.
  • Prožijte svátky zasněžené dobrou náladou, která neodtaje ani v novém roce! Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme vše nejlepší do nového roku.
  • Bílé Vánoce, štědrý Štědrý večer, rodinné návštěvy dlouhé tak akorát, cukroví jen tolik, abyste nemuseli měnit šatník, a závěje lásky a dobré nálady, které vydrží daleko po Silvestru vám přeje ***

Pro sponzora a dodavatele

Pomáhá vám ve vašem podnikání podpora od sponzorů nebo vám usnadňují práci spolehliví dodavatelé? Dejte jim najevo, že jste ve šťastně vánočním rozpoložení také díky nim. Obálka s přáním od vás pro ně bude velkým malým dárkem, ve které můžete vyjádřit svou vděčnost.

  • Rok 2021 pro nás byl rokem úspěšným právě díky Vaší podpoře, které si velice ceníme. Vaše velkorysost nám pomohla dosáhnout vytyčených cílů, za což vám velice děkujeme! Přejeme vám, ať je Váš rok 2021 plný štěstí, radosti a klidu.
  • Také díky Vaší podpoře se těšíme, co dalšího nám přichystá nový rok! Doufáme, že se i Vy máte na co těšit, a přejeme vám pohodové prožití vánočních svátků.
  • Ať máte stejnou radost z vánoční nadílky, jako máme my z Vaší přízně. Děkujeme a přejeme krásné svátky.
  • S blížícími se vánočními svátky se ohlížíme za svými úspěchy - došlo k nim i díky vám. Děkujeme a přejeme krásné prožití svátků a všechno nejlepší v novém roce.
  • Vaše podpora je nám celoročním darem. Děkujeme a přejeme šťastné a klidné Vánoce a mnoho úspěchu v novém roce.

Pro obchodního partnera

Na spolupráci, ze které mohou obě strany vzájemně profitovat, nenarazíte každý den. Pokud takového obchodního partnera máte, můžete si při novoročním bilancování gratulovat. Ještě předtím mu ale poděkujte za spolupráci v uplynulém roce a popřejte vše nejlepší do toho nového - možná jeho úspěchy přijdou vhod i vám.

  • Velice vám děkujeme za spolupráci v roce 2021. Bylo nám velkým potěšením společně s vámi dosahovat naplánovaných cílů a těšíme se, že budeme moci přispět k Vašim úspěchům i v roce 2021. Přejeme vám šťastný nový rok!
  • Velice vám děkujeme za vzájemnou spolupráci v uplynulém roce 2021 a přejeme vám, abyste do nového roku načerpali dostatek síly, která vám pomůže uskutečnit všechna Vaše přání.
  • Doufáme, že Vás Ježíšek potěší tak, jako nás těšila spolupráce s vámi po celý rok 2021. Děkujeme. Šťastné a veselé Vánoce přeje ***
  • I když (v obchodě) nejsou Vánoce tou nejklidnější částí roku, chceme využít výjimečné příležitosti a říct: Děkujeme za Vaši spolupráci. Šťastné a veselé Vánoce přeje ***
  • Pohodové Vánoce a úspěch nejen v našich společných projektech v novém roce přeje ***

Pro zaměstnance

Vztahy se zaměstnanci mohou být křehké jako vánoční cukroví a právě předsváteční čas je tou chvílí, kdy je můžete trochu více upevnit. Přípitek na vánočním večírku a pár dárků pro dobrou náladu jsou možná více hmatatelné, ale s upřímným poděkováním a povzbuzením do další práce dojdete ještě dál.

  • Drazí kolegové, za celou naší společnost vám přeji co nejpříjemnější prožití vánočních svátků. Zároveň se těším na příjemnou spolupráci i v roce 2021.
  • Ať jsou Vánoce klidnou tečkou za rokem 2021.
  • Ať je Vás vánoční čas časem odpočinku, příjemného bilancování a inspirace do nového roku. Děkujeme za všechnu dobře odvedenou práci!
  • Děkujeme za všechnu energii, kreativitu a obětavost, kterou jste vložili do našich projektů, a doufáme, že Vás duch Vánoc zastihne v dobrém rozpoložení. Hezké svátky a šťastný nový rok!
  • Rok 2021 jsme spolu přežili. Těmi hlavními důvody byly Vaše tvrdá práce, kvalita a kreativita. Každý z vás přispěl svým dílem a já jsem moc rád, že mohu spolupracovat právě s Vámi. Přeji Vám úspěšný a radostný rok 2021.

Jak se vám článek líbil?

24

Praktický

57

Inspirující

20

Zábavný

10

Nic moc

Pojďme spolu vytvořit něco skvělého!

Dlouhodobá spolupráce může začít jedním kliknutím

Domluvit schůzku