Menu

Podcast BlueGhost Update získal bronz na Zlatém středníku 2022

BlueGhost Update získal bronzové ocenění v oborové soutěži Zlatý středník v kategorii Podcast. Slavnostní vyhlášení proběhlo 1. září v pražském Cubex Centru.

Podcast BlueGhost Update získal bronz na Zlatém středníku 2022

1. září 2022 proběhlo v pražském Cubex Centru slavnostní vyhlášení Zlatého středníku, prestižní oborové soutěže tradičně pořádané organizací PR Klub. Jubilejního 20. ročníku se letos účastnilo celkem 571 projektů ve 20 kategoriích. BlueGhost Update, podcast o designu a inovacích, se ve své kategorii umístil na třetím místě. V souboji o vítězství se utkal s Insider Podcast od Media Value a Koulím podcastem od Železné Koule.

BlueGhost Update je podcast o designu, který vidí do budoucnosti.

Jak bude vypadat váš obor za 10 let? Na tuto otázku se ptá design director BlueGhostu Lukáš Pilka designérů, výzkumníků, marketérů a inovátorů, kteří se přímo podílejí na formování budoucnosti. Návrhářů, jejichž kreativní práce má potenciál prolamovat konvence a ukazovat nová řešení napříč různými oblastmi podnikání a celospolečenských témat. Jakým způsobem mohou nejnovější digitální technologie, automatizace, 3D tisk, umělá inteligence nebo virtuální a rozšířená realita proměnit tradiční odvětví, způsob života i fungování celé společnosti? Co si představit pod pojmy jako je design služeb, interakční, generativní, procedurální, edukační nebo udržitelný design? Každá epizoda BlueGhost Update představuje originální vizi zítřka navazující na zaměření jejího hosta, na příležitosti oboru v němž se pohybuje i na problémy a výzvy, kterým se věnuje.

Nové epizody každých 14 dní

Po prázdninové pauze se od září opět můžete těšit na nové epizody každé dva týdny. Nalaďte si BlueGhost Update na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts či přímo zde na blogu Modrého ducha.

Výsledky Zlatého středníku 2022

Zdroj a kompletní výsledky: mam.cz

Jak se vám článek líbil?

0

Praktický

2

Inspirující

1

Zábavný

0

Nic moc

Pojďme spolu vytvořit něco skvělého!

Dlouhodobá spolupráce může začít jedním kliknutím

Domluvit schůzku