Menu

Představujeme Zákaznické centrum

Dárek pro všechny klienty, kteří využívají službu Správa webu u BlueGhost.

Představujeme Zákaznické centrum

1. února 2017 jsme spustili novou službu, která zpřehlední spolupráci mezi vámi a Modrým duchem. Zákaznické centrum umožní sledovat všechny práce a úpravy na jednotlivých projektech a také pomůže při kontrole vyúčtování. Pojďme se podívat, na co se v novém Zákaznickém centru můžete těšit.

 Co je Zákaznické centrum?

Zákaznické centrum najdete pod webovou adresou centrum.blueghost.cz a přihlásíte se do něj pomocí své e-mailové adresy a hesla, které obdržíte od projektového manažera.

V Zákaznickém centru vás čeká zejména přehled vašich štítků a přehled faktur a výzev k platbě. Ve štítcích se dozvíte všechny informace o jednotlivých úkonech a problémech, které právě Modrý duch řeší - název a ID štítku, případnou cenu štítku a jeho specifikaci. Sledování štítků je ideální, pokud chcete mít pod kontrolou průběh všech úprav a mít k přehledu prací přístup kdykoliv.

Další součástí Zákaznického centra je přehled vyúčtování, jako máte například v osobním účtu u vašeho telefonního operátora. Všechny platby a faktury máte hezky pohromadě a nemusíte je už lovit ze zapadlých e-mailů.

Na co se těšit příště?

Zákaznické centrum bude tým Modrého ducha postupně rozšiřovat a přidávat do něj nové funkce. Bude se jednat například o přehled dlouhodobých služeb jako jsou domény nebo správa webu. Dále budete moct jednoduše zadávat požadavky na úpravy či zasílat připomínky k fungování webu či e-shopu.


Sledujte své Zákaznické centrum a těšte se na jeho další rozšíření!

Jak se vám článek líbil?

0

Praktický

0

Inspirující

0

Zábavný

0

Nic moc

Pojďme spolu vytvořit něco skvělého!

Dlouhodobá spolupráce může začít jedním kliknutím

Domluvit schůzku