Menu

Update: Místo výuky angličtiny AI. Jak na firemní transformaci podle Luboše Malého z Red Button EDU?

Jak se připravit na změnu pracovního trhu zní jako rozumná otázka. Jenže tahle změna se děje kontinuálně minimálně už od začátku průmyslové revoluce. Takže nemá smysl čekat, až se něco změní. Děje se to teď a my musíme přemýšlet, jak si nenechat ujet vlak, nebo jak ho aspoň zvládat dobíhat. Proto se potřebujeme bavit o vzdělávání, firemních transformacích i samotné ochotě se adaptovat na změny. Téma pro hosta aktuálního dílu podcastu BlueGhost Update Luboše Malého z Red Button EDU.

Update: Místo výuky angličtiny AI. Jak na firemní transformaci podle Luboše Malého z Red Button EDU?

Nalaďte si Update každých 14 dní:

Jak nám v transformaci firem můžou pomoct technologie, jaké jsou trendy a kdy naopak technologie samy o sobě nestačí?

"Ta část, kdy si vezmeš třeba nějakou technologickou myšlenku nebo novou věc, tak ty nemáš přece jinou možnost, než to těm lidem hezky, lidsky, mile, ideálně efektivně, zážitkově nebo jakkoliv jinak představit. A to už je nějaká první hranice vzdělávání, ne?" říká v novém díle podcastu BlueGhost Update Luboš Malý.

Místo lekcí angličtiny AI výuka?

"Zapomeňme na angličtinu, time management, BOZP. Řešíme ty oblasti, ve kterých dochází k zásadní diferenciaci byznysu, k zásadním změnám, které tu firmu posunou," pokračuje Luboš Malý.

A může být naším novým učitelem ChatGPT? "Jako rodič bych si přál, abys takového učitele neměl. Učitele, který půlku své pracovní doby bude halucinovat, ve zbytku se splete a mezi tím budou nějaké smysluplné věci. Na to pozor," varuje Luboš Malý.

Více si poslechněte v nové epizodě BlueGhost Update.

Jak se vám článek líbil?

0

Praktický

0

Inspirující

0

Zábavný

1

Nic moc

Pojďme spolu vytvořit něco skvělého!

Dlouhodobá spolupráce může začít jedním kliknutím

Domluvit schůzku