Menu

Update: ChatuGPT je třeba vždycky slušně poděkovat! Senta a Miloš Čermákovi o životě s umělou inteligencí

Co spojuje novinařinu, biokybernetiku, zkušenosti z managementu v jedné z firem velké čtyřky a umělou inteligenci? Hádáte správně, Senta a Miloš Čermákovi. Senta byla donedávna Chief Innovation officer v Deloitte pro střední Evropu, dnes je CEO Czechitas. Její manžel Miloš je novinář a spisovatel, ale hlavně člověk, který rád zapojuje technologie a konkrétně třeba AI do svého dennodenního fungování. V aktuální dílu podcastu BlueGhost Update poradí, jak zařadit umělou inteligenci do svého každodenního života, abyste se mohli dál rozvíjet.

Update: ChatuGPT je třeba vždycky slušně poděkovat! Senta a Miloš Čermákovi o životě s umělou inteligencí

Nalaďte si Update každých 14 dní:

Jak nástroje umělé inteligence využívat v každodenním osobním i pracovním životě, ale i jak nad přístupem k technologiím přemýšlet konstruktivně a zdravě? A měli bychom ChatGPT prosit, jestli by nám MOHL pomoct nebo MOHLA pomoct?

"Já to střídám, ale vždycky poprosím a poděkuju," říká v nové epizodě podcastu BlueGhost Update Senta Čermáková, CEO Czechitas. "A ještě dělám něco, čemu říkám podkuřování. Vždycky ChatGPT pochválím a dám mu exkluzivní roli. Protože chci, aby mi zase pak pomohl v té nejvyšší kvalitě."

AI vám příjde k ničemu? A používáte ji na správnou věc?

"Spousta lidí vám řekne: No, já to vyzkoušel loni v létě, zadal jsem tam pár věcí, zjistil, že to je nahouby a od té doby kašlu. A teď jim ukážete jiné věci a naznačíte, že to možná používal špatně," pokračuje Miloš Čermák, spisovatel a novinář a AI nadšenec a popularizátor. "Zkuste to použít na něco jiného. Zkuste najít ten svůj usecase. A pro někoho to můžou být třeba knížky, někdo díky tomu bude hledat zajímavosti o známkách. Každý má ty svojé vstupní dveře jiné."

Více si poslechněte v nové epizodě BlueGhost Update.

Jak se vám článek líbil?

0

Praktický

0

Inspirující

1

Zábavný

2

Nic moc

Pojďme spolu vytvořit něco skvělého!

Dlouhodobá spolupráce může začít jedním kliknutím

Domluvit schůzku