Menu

Update: Nebuďme cvičené opice. Jak automatizovat firemní procesy správně?

Asi každý z nás si v práci nebo i doma aspoň jednou zažil ten pocit, kdy roboticky opakujeme pořád ten stejný úkol a hledáme cestu, jak ho předat cvičené opici nebo líp nějakému automatizačnímu nástroji. Pokud jste byli u vzniku nějaké organizace nebo projektu, asi taky znáte tu chuť co nejdřív doručit svoji službu a neutopit se v provozních procesech. A právě automatizacím se věnujeme v novém díle podcastu BlueGhost Update, ve kterém Miky Škoda s Lukášem Pilkou zpovídají Tomáše Knota, zakladatele a ředitele Nijnabotu, agentury zaměřené na automatizace a zefektivňování firemních procesů.

Update: Nebuďme cvičené opice. Jak automatizovat firemní procesy správně?

Nalaďte si Update každých 14 dní:

Kdy je automatizace potřeba, kdy je to naopak předčasné nebo zbytečné a jak to rozlišit?

"První automatizace procesů může být, že ve chvíli, kdy vám někdo vyplní poptávkový formulář, tak se automaticky ten komtak uloží do databáze," vysvětluje Tpomáš Knot, zakladatel a ředitel agentury Ninjabot. "Automaticky se mu pak odešle email jménem obchodníka a jemu se zároveň ve vašem systému se založí nová aktivita."

Nebuďme cvičené opice!

"Hledáme samozřejmě rutinní, otravné činnosti, které ty lidi nebaví dělat," pokračuje Tomáš Knot. "Nebo je to něco, v čem dělají zbytečné chyby. A my hledáme cestu, jak to automatizovat."

Jak si vybrat správné automatizační nástroje a naučit se je používat pro sebe nebo pro svoji firmu? A jak to smysluplně navázat na inovační procesy?

Poslechněte si v nové epizodě BlueGhost Update.

Jak se vám článek líbil?

0

Praktický

0

Inspirující

0

Zábavný

0

Nic moc

Pojďme vytvořit skvělý produkt

Domluvme si schůzku. Chcete si nejprve utřídit myšlenky? Navrhněte si zadání nanečisto s AI asistentem.